Embrace Office 365 og SharePoint

/Embrace Office 365 og SharePoint
Embrace Office 365 og SharePoint 2017-06-19T13:40:08+00:00

Embrace Office 365 og SharePoint

Implementering af Office 365 uanset hvilken platform I kommer fra. Vi er SharePoint specialister og kan migrere fra jeres nuværende platform til den cloud-baserede løsning Office 365.

En moderne virksomhed har brug for fleksible og moderne værktøjer, der understøtter samarbejdet på tværs af organisationen, og som kan være med til at højne produktiviteten. Løsningen ligger i skyen, og vi kan hjælpe jer med flytningen. I skyen får I en mobil arbejdsstyrke med adgang til de nyeste værktøjer fra Microsoft. Arbejdet bliver lettere, mere effektivt og resultatet er mere kvalitet. Skal vi stige til vejrs?

SharePoint – en del af Office 365

SharePoint er den mest innovative og komplette platform til samarbejde, der findes. Men det er også meget mere end det. Det kan både være jeres centrale platform for al information i jeres organisation, hvor I kan strukturere jeres data, dele, søge og initiere aktivt samarbejde blandt medarbejderne. Men det kan også være en platform for sociale aktiviteter og vidensdeling.

Med SharePoint får I en sikker og pålidelig platform med et utal af muligheder. SharePoint er en del af Office 365 og ligger derfor allerede i skyen. Så går I med planer om at rykke ud i skyen, vil I nemt kunne tage platformen med jer. I har også mulighed for at skabe hybride løsninger, der kan ligge både i skyen og lokalt hos jer, og som er 100 % tilpasset jeres organisation.

Læg en plan for implementering af SharePoint

For at sikre en succesfuld implementering er det vigtigt, at I får lagt den rette plan. Enhver investering i it-løsninger bør akkompagneres med en målrettet plan for, hvordan medarbejderne i en organisation skal introduceres til det. Tager de ikke løsningen til sig, kan det blive svært at opnå den fulde effekt af jeres investering. Hos Improvento har vi de specialister, der skal sikre, at jeres investering bliver en succes, og at medarbejderne tager SharePoint-løsningen til sig fra dag et.

Migration fra én platform til en anden – fx Lotus Notes til SharePoint

Migrationer er i det hele taget en af de mest spændende opgaver, hvis du spørger os. Det kombinerer to meget forskellige områder, som begge er afhængige af hinanden: teknologien og det menneskelige aspekt. Hvis vi ser på det teknologiske, så handler det både om at kende den gamle platform/teknologi, som I bevæger jer væk fra, og dernæst den nye teknologi, som vi skal have jeres organisation til at fungere i og med. Og det er her, at det er væsentligt, at vi som konsulenter har erfaring med at tilpasse teknologierne til brugernes behov.

Lotus Domino-eksperter

Hos Improvento har vi foretaget et utal af migrationer og tilpasset utallige løsninger. Hvad angår flytningen fra en platform til en anden, er vi særligt stolte over, at vi er de førende inden for migrationer fra Lotus Domino til SharePoint.

Styr på teknikken

Her i huset er vi eksperter i at konfigurere SharePoint. Intet mindre. Og her mener vi ikke kun brugerfladen men også den underliggende infrastruktur, som vi har indgående kendskab til. Vi kan kort sagt tilpasse platformen til jeres behov. Men udover den tekniske konfigurering og forståelse af SharePoints infrastruktur har vi altid brugeren i centrum. Derfor foregår al tilpasning med slutbrugeren for øje, så vi sikrer en succesfuld implementering.

Kommuner

Fagforeninger og -forbund

Private virksomheder

Kontakt

Henning Løvstad
Project Manager & Seniorkonsulent

Mail henning.lovstad​@improvento.com
Telefon +45 2510 2319

Kontakt

Henning Løvstad
Ekspert i Office 365 og SharePoint