Office 365 og SharePoint

//Office 365 og SharePoint
Office 365 og SharePoint 2017-06-19T13:40:53+00:00

SharePoint – en del af Office 365

En moderne forretning har brug for moderne og fleksible værktøjer til samarbejde og produktivitet i hverdagen. Vi hjælper jer med at flytte i skyen, så I kan anvende de nyeste værktøjer fra Microsoft, og vi har en række skybaserede løsninger til nogle af jeres mere specifikke behov. Lad vores SharePoint Online-specialister hjælpe jer med at udnytte det fulde potentiale af jer selv og Microsoft-skyen.

Fra Notes/Domino til SharePoint

Hos Improvento har vi taget førertrøjen på, når det gælder migrering af applikationer fra Notes/Domino til SharePoint. På grund af de mange ligheder, der er mellem Notes/Domino og Office 365, er det helt oplagt at migrere mange Notes-applikationer til SharePoint Online – og på grund af de grundlæggende forskelle, der er mellem Notes/Domino og SharePoint Online, er det helt oplagt, at man skal have både Notes-eksperter og SharePoint-eksperter til at arbejde sammen for at skabe de bedste resultater.

Eksperter på migrering

Vi har gennem længere tid arbejdet med netop dette, og vi har både Notes- og SharePoint-eksperter, som arbejder tæt sammen på alle løsningerne. Specielt til migreringer til SharePoint on-premise og SharePoint Online (Office 365) har vi udviklet vores eget migrerings-framework med automatiseringsværktøjer og procedurer.

Der, hvor migrering enten ikke er muligt eller bare for dyrt, har vi udviklet et framework til web enabling af Notes.

Kommuner

Fagforeninger og -forbund

Private virksomheder

Kontakt

Henning Løvstad
Project Manager & Seniorkonsulent

Mail henning.lovstad​@improvento.com
Telefon +45 2510 2319

Kontakt

Henning Løvstad