Migreringsmetode ved konvertering fra Lotus Notes

//Migreringsmetode ved konvertering fra Lotus Notes
Migreringsmetode ved konvertering fra Lotus Notes 2017-06-19T13:37:55+00:00

Konvertering fra Lotus Notes – overskueligt og operationelt

Konvertering fra Lotus Notes med en sikker migreringsmetode – vi er specialister i Lotus/Domino og migerer jeres Notes-applikationer

En applikation er ikke bare en applikation. Måske kender I antallet af Notes-applikationer hos jer, men ved I, hvor vigtige de hver især er for jeres daglige forretning, og hvor meget og af hvem de anvendes? Skal I vove pelsen og slette applikationerne bundtvis, eller skal I spille det sikre kort og migrere alt?

Ingen af delene. Vi har taget førertrøjen på, når det gælder metoder og værktøjer til konvertering af applikationer fra Notes/Domino og omsat mange års ekspertviden i et egenudviklet analyseværktøj til migrering.

Klassificering af Notes-applikationer

Med analyseværktøjet kan vi klassificere jeres Notes-applikationer i fire grupper: sletning, arkivering, web enabling eller konvertering, og dermed skabe det nødvendige overblik til at gennemføre migreringerne hurtigt og intelligent, gruppe for gruppe.

Effektive migreringsværktøjer til konvertering fra Lotus Notes

Udfasning af Notes er en opgave, I skal løse én gang. Derfor råder vi naturligvis over værktøjerne til at gennemføre migreringerne – for hvorfor skulle I købe værktøjerne, når I ikke skal bruge dem fremover?

Vi gør det operationelt og overskueligt at migrere jeres Notes Domino løsninger, uanset opgavens omfang.

Kommuner

Private virksomheder

Konvertering fra Lotus Notes

Referencer

2017-05-04T08:54:08+00:00

Grundfos

I 2014 traf Grundfos et strategisk valg om at begive sig ud på en længere rejse fra tusindvis af Notes-applikationer til et setup baseret på standardiserede cloudløsninger, primært Office 365 og SAP. Målet er at skabe større sammenhæng og bedre integration.

2017-05-04T08:54:22+00:00

Grundfos

Siden 2015 har Grundfos været i gang med at masse-migrere 93 Domino-servere med rundt regnet 16.000 Notes-databaser. Migreringen baserer sig på fælles karakteristika i applikationsporteføljen og er en lang, strategisk rejse, som kræver, at de tager en bid af gangen.

Kontakt

Henning Løvstad
Project Manager & Seniorkonsulent

Mail henning.lovstad​@improvento.com
Telefon +45 2510 2319

Kontakt

Henning Løvstad