Jo – men vores Compliance Manager giver dig en lang række muligheder som Word og Excel ikke gør. Ifølge Persondataforordningen skal du kunne dokumentere og bevise at du overholder den, det hjælper Compliance Manager dig med. Løsningen er udarbejdet i samarbejde med nogle af landets dygtigste jurister med speciale i persondataret, på den måde har vi også sikret at de korrekte juridiske termer anvendes. Det kan være svært at vide hvor man skal starte, derfor kan arbejdet med Persondataforordningen virke uoverskueligt. Det har vi løst gennem vores simple 7 trins-proces, der viser dig vejen i mål.

En af de udfordringer som du vil støde ind i hvis du anvender Word eller Excel er, at det det kan blive uoverskueligt hvis du har flere behandlingsaktiviteter og risikovurderinger og der samtidig er flere brugere der skal have adgang til det. Det betyder i værste fald at I skal maile hver enkelt behandlingsaktivitet frem og tilbage mellem kolleger, det kan resultere i flere konfliktende dokumenter. Compliance Manager understøtter flerbrugeranvendelse, samtidig har du mulighed for at sende notifikationer per mail til flere forskellige brugere med særlige tidsintervaller, som du fastlægger som det passer dig.  Det betyder, at Compliance Manager løbende kan påminde dig om udestående opgaver, fx hvis du skal revurdere dine risikovurderinger kvartalsvist eller årligt. Dermed kan Compliance Manager hjælpe dig med at sikre, at du forbliver compliant.

Hos Improvento sørger vi for løbende at opdatere vores Compliance Manager, så den fortsat giver dig de bedste forudsætninger for at overholde Databeskyttelsesforordningen. Vi sørger også for, at holde vores kunder opdateret om relevante emner om Persondataforordningen i vores nyhedsbrev. Hvis du ikke allerede får nyhedsbreve fra os, kan du tilmelde dig her.

Hvis du vil vide mere om, hvorfor et værktøj er bedre til at håndtere GDPR-kravene, kan du læse nedenstående artikel fra Børsen.