Improventos samarbejdspartnere indenfor GDPR 2018-09-03T07:40:43+01:00

Improvento samarbejder med specialister i Persondataforordningen

Improvento Compliance Manager er udarbejdet i samarbejde med specialister i Persondataforordningen, samt Improventos dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere. Se hvem, der har bidraget, og hvem, vi samarbejde med, her.

Shoe-d-vision er blevet klar til GDPR ved hjælp af Improventos Compliance Manager. Derudover har Improvento, i samarbejde med Shoe-d-vision, klargjort en brancheløsning, som alle Skoringen og Zjoos butikker nemt kan vælge, så de også efterlever Persondataforordningens krav – både før og efter 25. maj.

Brancheforeningen TEKNIQ har deltaget i workshops og efterfølgende evalueret løsning såvel som metode og indholdet i løsningen implementeret hos Birk TeQ.

TEKNIQs juridiske persondataekspert Preben Meinicke-Søes udtaler:

”Jeg har lige været gennem jeres kortlægning med videre for Birk TeQ – det ser glimrende ud, og det er et egnet værktøj, og jeg kan se, at det vil være egnet til en installatør.”

Advokat Jacob Naur, Persondataekspert fra HEJM advokater har bidraget med juridisk ekspertise og gode råd i forbindelse med løsningen samt bidraget med juridisk indhold.

Jacob Naur udtaler:

”Brancheløsningen er klart at foretrække fremfor regneark og almindelig tekstbehandling. Det er langt nemmere at skabe sig et overblik, og anvende foruddefinerede skabeloner og standarder. Løsningen lægger op til, at man arbejder med sine processer og persondata løbende og på den måde forbedrer sin forretning.”

Vi har indgået et samarbejde med STI om kursusafholdelse og undervisningsfaciliteter. Kurserne afholder vi i STIs lokaler med den sædvanlige gode forplejning og faglige miljø.

Om samarbejdet udtaler Country Manager Danni Vinding:

”Vi er glade for samarbejdet med Improvento. Deres softwareløsning forenkler installatørens arbejdet med persondata. Vi forventer at udbyde suppleringskurser, der understøtter anvendelsen af løsningen, men også ledelses- og strategikurser, hvor Improventos løsning kan være den digitale understøttelse.”

Birk TeQ A/S har været med i vores pilotprojekt for brancheløsningen til el-installatører. Læs Birk TeQs referencehistorie.

Steen Madsen udtaler blandt andet at:

“Systemet giver langt større værdi for vores forretning end jeg havde drømt om i starten. Vi har fået styr på hvad vi har og hvordan det anvendes i organisationen.”

Referencer

2018-06-04T10:08:27+01:00

Birk TeQ

Birk TeQ havde behov for at finde en løsning til at leve op til Persondataforordningen, der matcher netop deres branche. Improvento har, i samarbejde med en række installatører, bl.a. Birk TeQ, udviklet en brancheløsning, som kan bruges af alle el-installatører i Danmark. Læs mere.

Kontakt

Anette Irene Algreen
Administrerende direktør 

Mail anette.algreen@improvento.com
Telefon +45 4097 3811

Kontakt

Anette Irene Algreen
It-løsninger til regioner - kompetencestyring og kvalitetsstyring