Improvento fastholder sin ISAE 3000 revisorerklæring

Vores ISAE 3000 revisorerklæring er igen landet, og vi er stolte over endnu engang at opnå et stempel helt uden forbehold.

Med stemplet har alle vores kunder en garanti for, at vi behandler data korrekt og sikkert.

Letter ressourcekrævende opgave

Virksomheder er ved lov pålagt at skulle føre tilsyn med deres databehandlere for at sikre, at de overholder den databehandleraftale, der er indgået. Men det kan godt være en særdeles ressourcekrævende opgave.

”Her er en revisorerklæring guld værd, fordi alt det tunge arbejde allerede er lavet af os som databehandler”, siger Anette Algreen, CEO hos Improvento.

Om fordelen for Improventos kunder uddyber Anette Algreen: ”Med en revisorerklæring har du som kunde dokumentation fra en tredjepart om, at vi som leverandør lever op til databeskyttelsesforordningen. Som virksomhed kan du føle dig tryg, fordi du har en forsikring om, at alle jeres data hos os håndteres forsvarligt.”

Digital løsning sikrer fuld fokus på compliance

Erklæringen er kommet i hus gennem dedikeret arbejde fra alle medarbejdere. Vi har vedligeholdt al dokumentation for vores processer og for vores arbejde takket være vores digitale løsning, Improvento Compliance Manager. Her er al information samlet og adgangsstyret. Udover styring af procedurer, kontrolopgaver og rapportering sørger vores løsning også for påmindelser ved tilbagevendende opgaver, hvilket letter arbejdet med at forblive compliant.

”Vi anvender vores eget værktøj; en version af vores stærke kvalitetsløsning, Quality Suite, og det booster processen og fastholdelse af compliance kolossalt”, påpeger Anette Algreen.

Endnu engang har arbejdet foregået i et godt og tæt samarbejde med revisionsselskabet, REVI-IT, der fører tilsyn med overholdelse af databeskyttelsesforordningen.

Vil du vide om, hvordan vi arbejder med overholdelse af databeskyttelsesforordningen, og hvordan vi hjælper andre med at få en ISAE 3000 revisorerklæring? Så er du meget velkommen til at kontakte Anette Algreen, CEO, på +45 4097 3811 eller anette.algreen@improvento.com.