Improvento har indgået et samarbejde med en række førende jurister, revisorer og implementeringskonsulenter på GDPR-området.

Vi har i samarbejde udviklet såvel metode som indhold til Improvento Compliance Manager, så der nu foreligger en klar ”Rapid Implementation Model”. Modellen baserer sig på foruddefinerede skabeloner og spørgerammer, samt et ledelsesmodul, der hele tiden fortæller, hvor vi er i processen, samt hvilke opgaver der skal prioriteres.

Løsningen indeholder ligeledes en mulighed for at opbygge et ”årshjul”, der gennem awareness-tiltag, kontroller, forbedringsrapportering og forslag sikrer, at kunden forbliver compliant.

Konsortiet har de spidskompetencer indenfor området, der skal til for at sikre kunden en hurtig, sikker og effektiv implementering, samt efterfølgende drift indenfor GDPR-området.

I konsortiet arbejder vi endvidere på at etablere brancheløsninger, der understøtter en specifik branches krav, behov og løsninger. Her samarbejder vi med førende it-leverandører, brancheforeninger, samt jurister og revisorer på området.

Improvento udvider hele tiden konsortiet og vil gerne have flere samarbejdspartnere på området. Vi kan tilbyde et stærkt digitalt koncept, der understøtter kundernes proces frem mod at blive og forblive compliant. Du kan dermed hjælpe dine kunder med implementeringsprocessen og den efterfølgende drift og vedligeholdelse.