Improvento lancerer brancheløsning til el-installatører

I samarbejde med førende eksperter indenfor Persondataforordningen, samt en række samarbejdspartnere, har Improvento lanceret en brancheløsning til el-installatører med afsæt i vores Compliance Manager.

Ligesom alle andre virksomheder, skal el-installatører overholde de nye krav i Persondataforordningen

Improvento har gjort den proces nemmere, ved at udarbejde en brancheløsning. Brancheløsningen er blandt andet skabt i samarbejde med TekniQ.

TEKNIQs juridiske persondataekspert Preben Meinicke-Søes udtaler:

”Jeg har lige været gennem jeres kortlægning med videre for Birk TeQ – det ser glimrende ud, og det er et egnet værktøj, og jeg kan se, at det vil være egnet til en installatør.”

Som TekniQ påpeger, har vi allerede implementeret brancheløsningen hos Birk TeQ. Birk TeQs direktør Steen Madsen udtaler:

“Systemet giver langt større værdi for vores forretning end jeg havde drømt om i starten. Vi har fået styr på hvad vi har og hvordan det anvendes i organisationen.”

Improvento hjælper dig i mål

Hvis du køber vores Compliance Manager får du et webbaseret værktøj der hjælper dig i mål med din GDPR-rejse. Du behøver ikke at vide alt om Persondataforordningen, du får et opstartsforløb, hvis udformning afhænger af dine ønsker – vi hjælper dig godt i gang i det omfang du har behov for.

Vil du vide mere?

Hvis du har lyst til at læse mere om brancheløsningen, kan det gøres lige her.

Hvis du ikke er el-installatør, men gerne vil vide mere om Improvento Compliance Manager, kan du læse mere om løsningen her.

2018-09-03T10:43:12+01:00 April 25th, 2018|