Improvento’s kompetenceløsning understøtter nyt it-matchmaking initiativ

//Improvento’s kompetenceløsning understøtter nyt it-matchmaking initiativ

Improvento’s kompetenceløsning understøtter nyt it-matchmaking initiativ

Vores kompetenceløsning skal understøtte det nye initiativ indenfor it-matchmaking, der giver ledige mulighed for at matche med relevante virksomheder og deltage i relevant efteruddannelse. Vi var med tirsdag den 6/6 til informationsmøde på Erhvervsakademi Aarhus, hvor jobsøgende blev introduceret til det nye initiativ, og fik mulighed for at kompetenceafklare sig selv i vores system.

For at matche efterspørgslen i markedet tilbyder Erhvervsakademi Aarhus forskellige uddannelsesforløb, som skal sikre den enkelte, de ønskede kompetencer. Mange af de fremmødte var meget begejstret for det nye initiativ. ”Det giver mig mulighed for at få job, og jeg har store forventninger. Jeg håber at få kontakt til relevante virksomheder, på baggrund af et kvalificeret match.” Konrad Kyjawski, deltager til it-matchmaking dag.

Formålet er netop at lave det bedste match imellem de kompetencer, den jobsøgende besidder, og virksomheden efterspørger. ”Jeg kommer til at tænke på tv-programmet ”Gift ved første blik”, hvor man dater på baggrund af et kvalificeret match.” Charlotte Kæmpe, deltager til it-matchmaking dag.

Kompetencestyringsløsningen giver desuden et nemt overblik over manglende, og ønskede kompetencer. ”Systemet til at afklare sig i er meget overskueligt og nemt at bruge. Jeg håber på at kunne supplere og tilegne mig nye færdigheder, så jeg kan blive mere attraktiv på arbejdsmarkedet. Det giver mig mere motivation til at uddanne mig, da 10 uger er overskueligt, og der er stor mulighed for job efter forløbet.” Konrad Kyjawski, deltager til it-matchmaking dag.

Næste step i processen er at matche virksomhedernes ønsker op imod de jobsøgendes kompetencer. Er du virksomhed, og har du lyst til at deltage i dette projekt? Så tøv ikke med at henvende dig til Jan Brinck for spørgsmål.

2017-08-02T09:28:05+00:00