It-servicekoncepter 2018-08-31T21:04:30+01:00

It-servicekoncepter

It-servicekoncepter

Med Improventos servicekoncepter passer vi godt på jeres kritiske forretningsapplikationer, så I kan fokusere på at drive forretning og skabe værdi og kvalitet for jeres kunder.

Infrastructure Management

Med Infrastructure Management Services sætter vi fokus på driftsstabiliteten. Vi hoster jeres løsning, monitorer den dagligt og sikrer, at servere, netværk og sikkerhed fungerer optimalt.

Application Management

Med Application Management Services tager vi et helhedsansvar for applikationen, løser fejl, laver løbende forbedringer og tilpasser softwaren efter aftale – præcis som hvis vi var jeres lokale it-afdeling.

Eksperter i Notes/Domino

Vi er eksperter i Lotus Notes og Domino fra IBM. Vi kan derfor uden problemer overtage ansvaret for såvel drift og videreudvikling af jeres forretningskritiske Notes/Domino applikationer. Det betyder, at I ikke selv behøver at vedligeholde kompetencer på denne platform.

Jeres valg

Vi har sammensat en række supportpakker, der dækker forskellige behov. Nogen ønsker total frihed til at fokusere på andre opgaver og lader os håndtere det hele – daglig support, løbende vedligehold og ikke mindst optimering af løsningerne. Andre har måske behov for lidt mindre. Men uanset behov, så finder vi sammen den løsning, der passer til jer.

Regioner

Kommuner

Fagforeninger og -forbund

Private virksomheder

Kontakt

Anette Irene Algreen
Administrerende direktør 

Mail anette.algreen@improvento.com
Telefon +45 4097 3811

Kontakt

Anette Irene Algreen