Kompetenceudvikling

Med vores løsning til kompetenceledelse og kompetenceudvikling kan private virksomheder, kommuner og regioner øge kvaliteten blandt personalet og samtidig realisere et betydeligt, digitalt potentiale.

Vores løsning til kompetencestyring hjælper jer med at sikre, at jeres medarbejdere har de rette kompetencer, og at I kan arbejde professionelt med kompetenceudvikling i et stærkt, fagligt miljø.

Kompetenceudvikling af jeres vigtigste ressource – jeres medarbejdere!

Med et kompetenceregnskab får I overblik over jeres organisations samlede kompetencer, og hvor der er behov for udvikling. Vores kompetenceudviklingssystem er et omkostningseffektivt værktøj, der hjælper jer med at afdække jeres kompetencekapacitet, så I kan arbejde strategisk og målrettet med udvikling af jeres medarbejderes kompetencer, fx i forbindelse med efteruddannelse og videreuddannelse.

Spilder I også for meget tid i hverdagen på finde ud af, om I har de kompetencemæssige ressourcer, I skal bruge? På at vurdere, hvordan I sætter det bedste hold til opgaven? Og er I sikre på, at I sætter de rigtige handlingsplaner i gang for at uddanne og fastholde medarbejderne?

Strategisk kompetenceudvikling af personalet

Vores system til kompetenceudvikling er udviklet til styring af kompetencerne i  sundhedsvæsnet, private virksomheder og organisationer. Med en samlet løsning til kompetenceledelse og -styring af personalet, får I overblik over kompetencekapaciteten og kan arbejde strategisk med kompetenceudviklingen i jeres organisation.

Referencer

2020-04-08T12:49:29+01:00

Region Midtjylland

I en hastigt skiftende verden med høje krav til medarbejderkompetencer og struktureret kompetenceudvikling har Region Midtjyllands it-afdeling valgt at sætte kompetence og efteruddannelse i system med Improventos kompetenceløsning. Læs mere.

Kontakt

Anette Irene Algreen
Administrerende direktør 

Mail anette.algreen@improvento.com
Telefon +45 4097 3811

Kontakt

Anette Irene Algreen
It-løsninger til regioner - kompetencestyring og kvalitetsstyring