Kvalitetsstyrings-app DMS2go 2019-08-06T08:30:10+01:00

Kvalitet på farten med kvalitetsstyrings-app

Kvalitetsdokumenter og kvalitetsregistreringer har ingen værdi, hvis ingen kan finde dem, når de skal bruges – eller hvis de ikke bliver brugt i ‘marken’. Med vores kvalitetsstyrings-app DMS2GO er I sikret adgang til vigtige dokumenter, uanset hvor I befinder jer.

App giver adgang til jeres kvalitetsdokumentation alle steder fra

DMS2GO giver adgang til dokumenter, håndbøger og øvrige former for kvalitetsdokumentation fra mobile platforme, skærme og info-kiosker, tablets og computere. Med kvalitetsstyrings-app’en kan man søge i de dokumenter, der gælder for en selv, og i de øvrige dokumenter man har hentet ned til sin enhed. Man vælger selv.

Kvalitetsstyrings-app fungerer også offline

Når man har hentet dokumenterne, kan man foretage søgninger uden netadgang, og man kan opbygge sin egen favoritliste af dokumenter til senere brug. App’en gør opmærksom på, hvornår en opdatering er anbefalet, så man til hver en tid har de nyeste dokumenter med sig.

Gør arbejdet færdigt på stedet

Med DMS2GO kan I også hurtigt registrere fx kundeklager og afvigelser direkte fra ’marken’, i stedet for at risikere at glemme det, før I kommer tilbage til pc’en. På den måde forbedrer I konstant kvaliteten i jeres forretning, også når I er på farten.

Download app til kvalitetsstyring og kvalitetsledelse nu

Kvalitetsstyrings-app’en DMS2GO downloades fra Google Play eller App Store.

Referencer

2019-08-06T10:19:15+01:00

Region Midt

De 30.000 medarbejdere på hospitalerne i Region Midtjylland bruger Improventos kvalitetsløsning under navnet Kvalitetsløsningen e-dok til at dokumentere, standardisere og forbedre deres daglige rutiner for at sikre et ensartet kvalitetsniveau i patientbehandlingen. Læs mere.

2019-08-06T10:25:39+01:00

Region Hovedstaden

38.000 medarbejdere på hospitalerne i Region Hovedstaden anvender Improventos kvalitetsløsning under navnet Kvalitetsløsningen VIP til at håndtere procedurer, guidelines og instruktioner, samt lette processen med at gennemgå og godkende kvalitetsdokumenter. Læs mere.

Kontakt

Jon Eriksen
Senior Project Manager

Mail jon.eriksen@improvento.com
Telefon +45 2510 2301

Kontakt

Jon Eriksen
Kvalitetsstyrings-app'en DMS2GO