Anette Irene Algreen, Administrerende Direktør Improvento A/S

Anette Irene Algreen

Administrerende direktør

anette.algreen@improvento.com

+45 4097 3811

Et godt partnerskab med kunderne er Anettes drivkraft. ”Improvento kan lave en implementering til en smuk oplevelse. Vi kan håndtere opgaverne i hele deres livscyklus – med analyse, design, udvikling, implementering og support. Vi evner at arbejde agilt og kan effektivt levere rette værdi til vores kunder – til aftalt tid.” Hun er oprindelig uddannet officer i hæren, men valgte IT vejen, hvor hun på ledelsesniveau har arbejdet med de fleste dele af IT i større virksomheder som Arla Foods, Vestas og Systematic. I fritiden prioriterer Anette familien, lagkagebagning og legobygning, hvor hun er et aktivt medlem af Legos fanklub “Byggepladen”.

Jon Eriksen, Senior Project Manager Improvento A/S

Jon Eriksen

Senior Project Manager

jon.eriksen@improvento.com

+45 2510 2301

Jon arbejder med kvalitetsstyring og udvikling, mestendels i form af Improvento Quality Suite (Dokument- og kvalitetsstyring.) “Vi er løbende i dialog med vores kunder om nye løsninger. For eksempel tilpassede og dermed effektive søgefunktioner til de mange dokumenter.” Et af Jons andre specialer er undervisning hos kunderne for at sikre den bedst mulige implementering. Uden for arbejdet holdes formen ved lige gennem løb og cykling.

Anne Juul Christensen, Forretningskonsulent Improvento A/S

Anne Juul Christensen

Forretningskonsulent

anne.juul.christensen@improvento.com

+45 2510 2300

Anne er uddannet til at være bindeled mellem it og forretning, og derfor står hun bl.a. for at samle bruger- og markedsindsigter til udvikling af Improventos forretningsområder. ”Min uddannelse har lært mig vigtigheden af at betragte ethvert produkt udefra og ind og stille de spørgsmål, som branchen over tid stopper med. It er ikke et mål i sig selv. Det skal hjælpe mennesker i hverdagen. Hos Improvento kan jeg forene teori og praksis i et super motiverende miljø.”. Fritiden bruger Anne gerne på at vandre, og inkluderes pandekager over bål, er smilet ekstra stort.

Lars Grundahl, Infrastruktur-specialist Improvento A/S

Lars Grundahl

Infrastruktur-specialist

lars.grundahl@improvento.com

+45 2510 2327

Lars er trådt i sin fars fodspor, på en måde. Grundahl senior var maskinmester, og i dag udfylder Lars den funktion på et højt teknologisk niveau i Improvento med drift, implementering og konfiguration af servere, primært til Back Office, Domino og relaterede løsninger. “Jeg er ham, der drejer på knapperne, så kunderne får den bedst mulige oplevelse med vores løsninger.” Den uddannede stærkstrømsingeniør er også skarp i fritiden med en mangeårige interesse for fotografering.

Bent Abildskov Nielsen, Seniorkonsulent Improvento A/S

Bent Abildskov Nielsen

Seniorkonsulent

bent.nielsen@improvento.com

+45 2510 2324

Bent arbejder især med udvikling og support af Improvento Quality Suite (Dokument- og kvalitetsstyring), hvor han er en fast bestanddel i samtlige faser fra analyse til implementering. Det gælder for Bents to største kunder, Region Hovedstaden og Region Midtjylland. “Der kommer hele tiden nye ting og funktioner, som skal udvikles og implementeres. For eksempel kan kunden have nogle specifikke ønsker, og vi laver en skræddersyet løsning.” I sin fritid er Bent en ivrig løber samt fan af “Den Gule Fare,” også kendt som Horsens AC.

Henrik Ærø, Seniorkonsulent Improvento A/S

Henrik Ærø

Seniorkonsulent

henrik.aro@improvento.com

+45 2510 2322

Henrik sidder dagligt med systemer inden for kvalitetsområdet, Improvento Quality Suite (Dokument- og kvalitetsstyring) og Improvento Qreg (Formular- og registreringssystem). “Jeg har været med til at lave de første versioner og kender derfor løsningerne rigtig godt.” Kunderne har direkte adgang til Henrik, der leverer support til konkrete opgaver og hjælper med nye ideer. Henrik deler sin fritid mellem sine to sportsinteresser, golf og AGF, ikke nødvendigvis i den rækkefølge.

Jens Krogh, Seniorkonsulent Improvento A/S

Jens Krogh

Seniorkonsulent

jens.krogh@improvento.com

+45 2510 2313

Jens er hacker, men af den gode slags. Som “Certified Ethical Hacker” har han øje for alt sikkerhed og tester løbende vores systemer for konstant at være på højde med situationen. “Vores systemer bliver stadig vigtigere for kunden, og det er afgørende, at sikkerheden følger med.” Den nødvendige paranoia afholder dog ikke Jens fra at supportere små som store kunder med alt udi software og installationer. Også uden for arbejdet beskæftiger Jens sig med teknologi i form af geocaching, hvor gemte objekter findes ved hjælp af GPS.

Tommy Brian Hansen, Seniorkonsulent Improvento A/S

Tommy Brian Hansen

Seniorkonsulent

tommy.b.hansen@improvento.com

+45 2510 2306

Tommy er Improventos ultimative altmuligmand. Han leverer support på alle niveauer både for kunder og internt. Tommy kender Improventos HRM & Talent ud og ind, efter han har drevet supporten samt beskrevet og testet systemets nye funktioner i over 10 år. “Arbejdet handler mere om samarbejde end IT. Jeg holder tit workshops hos kunderne, hvor de bliver opdateret med det sidste nye, og vi drøfter den videre udvikling.” Tommy har tidligere spillet tennis på konkurrenceplan og svinger fortsat ketsjeren, når han ikke følger Vejle Boldklubs bestræbelser.

Jon Stahlfest, Seniorkonsulent Improvento A/S

Jon Stahlfest

Seniorkonsulent

jon.stahlfest@improvento.com

+45 2137 0124

Jon er rådgiver og udvikler inden for løsninger til kvalitetsstyring og dokumenthåndtering. Et af hans vigtigste indsatsområder er Improventos HRM & Talent, til effektiv administration af medarbejdere og kompetencer. “Vores løsning tager sig af registrering og dokumentation af for eksempel MUS og kurser, men også udviklingsdelen hvor kunden skal kende og dyrke de rette kompetencer i organisationen.” Han er desuden en værdsat kender af Lotus Notes med rundt regnet 20 års erfaring. I fritiden er Jon ivrig dykker og har udforsket dybder i både ind- og udland.

Anna-Grethe Arland, Improvento A/S Blæksprutte og ‘husmor’

Anna-Grethe Arland

Blæksprutte og ‘husmor’

anna-grethe.arland@improvento.com

Anna-Grethe, også kaldet AG, er vores husmor hos Improvento. Man skulle tro, at hun havde en kandidat i rengøring, da hun aldrig overser en nullermand. AG sørger for frokost, og er gavmild med at sætte snacks frem til os om eftermiddagen. I fritiden hjælper AG til i den lokale bowlingklub, hvor hun nyder at se sin mand og to børn spille. Derudover lytter hun ofte til lydbøger, hvor kærlighedsromaner som Danielle Steel er et hit.

Jan Brinck. Bestyrelsesformand Improvento A/S

Jan Brinck

Bestyrelsesformand

Jan er idémanden bag Improvento, som han har ledet i en årrække. I dag fungerer han som bestyrelsesformanden i selskabet. Jan har haft en tæt dialog med Improventos kunder, han kender selskabets løsninger og vil derfor kunne bidrage aktivt til selskabets udvikling. Jan er desuden aktivt medlem i it-netværket it-forum, hvor han sidder i bestyrelsen og desuden deltager i netværkets styre- og aktivitetsgrupper. Privat bruger Jan tid på familie og venner, samt sin passion for tennis, cykling og løb.

Dennis Vad Lauridsen, Bestyrelsesmedlem Improvento A/S

Dennis Vad Lauridsen

Bestyrelsesmedlem

Dennis er en anerkendt erhvervsmand. Efter en succesrig karriere hos den børsnoterede virksomhed Sanistål A/S, sluttende som direktør for en milliardomsætning, er Dennis i dag professionelt bestyrelsesmedlem. Blandt hans mange poster er Partner i KD Kapital, CEO for DVL Invest og bestyrelsesformand for H2O Sportswear A/S, Welfare Danmark samt ikke mindst Improvento A/S. “Jeg ser et stort udviklingspotentiale for Improvento. De har den helt rigtige ekspertise til et marked, som bliver stadig mere centralt for mange organisationer, nemlig kvalitet og forbedring i håndtering af viden.” Uden for bestyrelseslokalerne er Dennis til verdens hurtigste spil, bordtennis, som han tidligere har dyrket på eliteniveau.

Klavs Vejlang, Bestyrelsesmedlem Improvento A/S

Klavs Vejlang

Bestyrelsesmedlem

Klavs er særdeles erfaren i ledelse af særligt teknologivirksomheder. I mere end 20 år har han haft lederansvar på øverste niveau, senest ved den internationale softwarekoncern Volaris Group, herunder som adm. direktør i Europa og England med +300 medarbejdere. I dag er Klavs investor og partner ved Executive Capital, og herudover supporterer Klavs på bestyrelsesniveau ambitiøse teknologivirksomheder med ledelse, salgsstruktur og finansielt overblik, og han har i den forbindelse gennemført et omfattende bestyrelsesprogram ved CBS. På den private side prioriterer Klavs familie og træning, men finder også tid til at følge hjertebarnet Vejle Boldklub.