Vores medlemskaber

Hos Improvento ser vi os selv som en samarbejdspartner for vores kunder. Derfor er vi medlem af en række foreninger, så vi kan tilegne os den nyeste viden og derved levere den bedste digitale understøttelse af vores kunders forretningsområde.

Vi er stolte medlemmer af

Se også:
Quality Suite


DFK: Dansk Forening for Kvalitet

Dansk Forening for Kvalitet, DFK

DFK er en non-profit medlemsforening, som gennem konferencer, Magasinet Kvalitet og netværksmøder hjælper virksomheder og undervisningsinstitutioner med at sætte kvalitet i højsædet.


Danish Life Science Cluster

Danish Life Science Cluster er en dansk national klynge, der bygger bro, driver innovation og skaber netværk mellem virksomheder, videnmiljøer og organisationer inden for life science og velfærdsteknologi.


Healthcare Denmark

Healthcare Denmark arbejder i kraft af et offentlig-privat samarbejde for at udbrede viden om den danske sundhedssektor til gavn for det danske samfund, sundhed og økonomi.


Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet, DSS

Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet – forkortet DSS –  er et tværfagligt netværk og inspirationsforum for aktører i det danske sundhedsvæsen med interesse for strategisk og operationel ledelse.


Kontakt Anette for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer.

Anette Irene Algren
Administrerende Direktør

anette.algreen@improvento.com

+45 4097 3811

Anette Irene Algreen, Administrerende Direktør Improvento A/S