Håndtér afregninger enkelt og effektivt

Det behøver ikke være besværligt at registrere og håndtere afregninger for travle mødedeltagere.

Med webløsningen Møde- og Rejseafregning kan I nemlig gøre det simpelt både for mødedeltagerne og administrationen og samtidig effektivisere håndtering af afregninger og bilag.

Med få klik kan mødedeltagerne nemt registrere alle udgifter, diæter, kørsel og tabt arbejdsfortjeneste samt uploade bilag som billeder – både på PC og tablet. På den måde er alle relevante oplysninger samlet i én enkelt afregning, som gør det let for administrationen og ledelsen at godkende og få overblik over de aktuelle medarbejderudgifter.

Det er slut med uoverskuelige og tidskrævende stakke af bilag og formularer. Møde- og Rejseafregning sørger for at administrationen altid har en samlet oversigt over den enkelte mødedeltagers afregninger. Samtidig er løsningen med til at sikre, at f.eks. 60-dagesreglen overholdes, og at de enkelte afregninger hurtigt kan ekspederes korrekt og effektivt.

Møde- og Rejseafregning er udviklet i tæt samarbejde mellem Improvento og de danske regioner, for at sikre, at den lever op til lovmæssige og praktiske behov, der er nødvendige for regionsråds- og byrådsmedlemmer. I dag bliver Møde- og Rejseafregning brugt af alle regionerne i Danmark samt Viborg Kommune.

Kontakt Anette for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer.

Anette Irene Algren
Administrerende Direktør

anette.algreen@improvento.com

+45 4097 3811

Anette Irene Algreen, Administrerende Direktør Improvento A/S