Tag hånd om Notes/Domino

Notes Domino er en levende platform, hvor der fortsat planlægges nye tiltag og udvikles nye versioner. Læs mere nedenfor om de forskellige ydelser, vi kan tilbyde. Du er også altid velkommen til at kontakte os; så tager vi en dialog med afsæt i dine udfordringer.

Nordens største samling af Notes og Domino kompetencer

Improvento har Nordens største samling af Notes/Domino kompetencer med mange års erfaring.  Vores konsulenter er altid klar til at rådgive og hjælpe dig med små og store udfordringer på Notes/Domino platformen, f.eks.:

  • Udviklings- eller tilpasningsopgaver
  • Driftsopgaver (Hosting)
  • Administrationsopgaver
  • License Management
  • Migreringsopgaver (Applikation eller Mail)
  • Konsolidering af Dominoplatformen

Vi har en del egenudviklede hjælpeværktøjer til f.eks. gennemgribende analyse af din eksisterende platform.

Vi kan hjælpe dig med at bevare eller forlænge den investering, du har gjort i Notes applikationer.

Vi arbejder med agile metoder, hvor vi i ”sprints” sikrer, at der skabes værdi for hver eneste krone.

Udvikling – Notes og Web

Vores certificerede udviklere kan hjælpe med alt fra småtilpasninger til store udviklingsopgaver. Vi har erfaring med Notes- og web-udviklingsopgaver fra en time til store projekter på flere tusinde timer. Det betyder, at uanset opgavens omfang, så kommer vi i mål. Vi klarer dedikerede Notes-udviklingsopgaver, men har også særlige kompetencer og metoder til at bygge web-baserede løsninger ”ovenpå” din Domino-infrastruktur. Afhængig af opgavens størrelse definerer vi sammen med dig en plan, som bringer opgaven i mål.

Notes-udvikling

Vi har mange års erfaring med at løse Notes-udviklingsopgaver og kan via denne erfaring lynhurtigt gå ind og støtte din organisation, hvis det kniber med Notes-kompetencerne. Det kan dreje sig om små-tilpasninger, der kan holde din Notes-applikation kørende i flere år, eller større udviklingsopgaver.

Web-udvikling

Improvento har udviklet et koncept kaldet ”Bevar investeringen”, hvor vi med det JavaScript-baserede framework Sencha ExtJS bygger en moderne web-baseret brugergrænseflade ”ovenpå” den eksisterende Domino-baserede forretningslogik. Du sparer Notes-klient-udgiften og dine brugere får en moderne, langtidsholdbar brugergrænseflade med den kendte funktionalitet. Samtidig åbner du for integrationsmuligheder til dine øvrige web-applikationer.

Integration

Vi får Notes/Domino platformen til at snakke sammen med stort set alle teknologier, så har du et konkret behov, så kontakt os for en snak. Vi rådgiver gerne om muligheder og kommer med et bud på en løsning.

Referencer

2020-04-15T07:10:22+01:00

Grundfos

Siden 2015 har Grundfos været i gang med at masse-migrere 93 Domino-servere med rundt regnet 16.000 Notes-databaser. Migreringen baserer sig på fælles karakteristika i applikationsporteføljen og er en lang, strategisk rejse, som kræver, at de tager en bid af gangen. Læs mere.

Kontakt

Anette Irene Algreen
Administrerende direktør 

Mail anette.algreen@improvento.com
Telefon +45 4097 3811

Kontakt

Anette Irene Algreen
Udfasning af Lotus Notes/Domino? Kontakt os. Anette Irene Algreen, Adm. Direktør