Arkiveringer

Ifølge Arkivloven har offentlige myndigheder pligt til at arkivere data som er kategoriseret som bevaringsværdige. Disse data kan bestå af dagsordener, referater, mødeindkaldelser m.m. Offentlige myndigheder skal aflevere en arkiveringsversion til et offentligt arkiv, såsom Stadsarkivet og Rigsarkivet, når der bliver udskiftet IT-systemer, eller når de har data, som ikke længere anvendes. Det er en kompleks og tung opgave for myndighederne og kræver solid viden indenfor IT-systemer og ikke mindst kravene til arkiveringen. Det er her, Improvento kommer ind i billedet.

Ekspertise til Notes/Domino arkivering

Vi er eksperter indenfor Notes/Domino, og varetager gerne den komplekse proces med at arkivere databaser inklusive konvertering af filer. Samtidig sørger vi for at alle regler for arkivering bliver overholdt. På den måde får du en sikker håndtering af de vigtige data, som lever op til alle krav om afleveringsformat, datoformat, filtyper samt GDPR. I enhver database kan der ligge langt over en million dokumenter i forskellige formater, som skal konverteres til et fælles filformat. Samtidig skal sammenhængen mellem dataene også tages med i betragtning, når de konverteres. Det er en kompleks opgave, men med vores erfaring med arkivering fra Notes/Domino er du sikret en systematisk og korrekt håndtering af jeres data.

Læs mere om hvordan vi har håndteret arkivering af databaser for Aarhus Kommune.

Læs mere her

Improvento er med i Rigsarkivets liste over leverandører, der er godkendt efter reglerne i Bekendtgørelse 1007 om arkiveringsversioner på vegne af myndigheder.

Kontakt vores konsulent Henrik Ærø for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer.

Kontakt

Henrik Ærø
Senior Konsulent

Mail henrik.aro@improvento.com
Telefon  +45 2510 2322

Kontakt

Henrik Ærø
Henrik Ærø, Domino/Notes Seniorkonsulent

Referencer

2020-04-15T07:10:22+01:00

Grundfos

Siden 2015 har Grundfos været i gang med at masse-migrere 93 Domino-servere med rundt regnet 16.000 Notes-databaser. Migreringen baserer sig på fælles karakteristika i applikationsporteføljen og er en lang, strategisk rejse, som kræver, at de tager en bid af gangen. Læs mere.