Drift, administration, licens og mail-migrering

Driftsopgaver – Hosting

Vi varetager gerne driften af én eller flere af dine applikationer i vores driftsmiljø. Driftsmiljøet er servermæssigt varetaget af en underleverandør med stor ekspertise indenfor den del. Ved at varetage driften kan du få Domino ud af dit eksisterende systemlandskab, få optimeret dine licensomkostninger og endeligt håndtere den risiko, det kan være, at skulle vedligeholde Domino kompetencer internt.

Administration

Har du en enkelt Domino server stående eller måske et kæmpe netværk af Domino-servere på tværs af landegrænser? Uanset så kan en af vores Domino Administratorer hjælpe og supportere dig. Vi yder både time-baseret support på Domino-platformen, men vores kunder tegner ofte Infrastructure Management aftaler, hvor Improvento tager ansvaret for proaktivt at monitorere og vedligeholde din Domino-infrastruktur.

Her kan du se eksempler på, hvilke opgaver vi udfører:

  • Installation og opgradering af Domino-servere
  • Proaktiv monitorering af servere og serverlogs
  • Review og optimering af serverkonfigurationer
  • Konsolidering af servere (Spar licenskroner)
  • Infrastruktur- og grænsefladeanalyse
  • Integration til og fra andre systemer (fx AD-integration, Relationelle DB)
  • Sikkerhedsaudit
  • Akut beredskab ved nedbrud eller korrupte databaser
  • Opsætning af fællespostkasser
  • Migrering til Office 365

License Management

Du kan med fordel købe dine Notes/Domino-licenser gennem Improvento. Vi sikrer, at du får den optimale løsning og pris samt at du overholder de gældende licensforpligtelser overfor IBM.

Mail-migrering

Improvento gennemfører migreringer fra Domino Mail til Office365/Exchange. Vi anvender gennemprøvede værktøjer og metoder, og suppleret med vores store erfaring er alle dine mail-bokse, personlige – og fællespostkasser, i gode hænder. Improvento tager det fulde ansvar for, at alle dine mails fra Domino bliver håndteret forsvarligt og migreret som ønsket.

Referencer

2020-04-15T07:10:30+01:00

Grundfos

I 2014 traf Grundfos et strategisk valg om at begive sig ud på en længere rejse fra tusindvis af Notes-applikationer til et setup baseret på standardiserede cloudløsninger, primært Office 365 og SAP. Målet er at skabe større sammenhæng og bedre integration. Læs mere.

2020-04-15T07:10:22+01:00

Grundfos

Siden 2015 har Grundfos været i gang med at masse-migrere 93 Domino-servere med rundt regnet 16.000 Notes-databaser. Migreringen baserer sig på fælles karakteristika i applikationsporteføljen og er en lang, strategisk rejse, som kræver, at de tager en bid af gangen. Læs mere.

Kontakt

Anette Irene Algreen
Administrerende direktør 

Mail anette.algreen@improvento.com
Telefon +45 4097 3811

Kontakt

Anette Irene Algreen
Lotus Notes/Domino Anette Irene Algreen, Adm. Direktør Improvento A/S