Konsolidering af Domino platformen

Det er altid en god ide at sikre, at platformen er så optimeret som muligt; herunder at få udfaset eventuelle applikationer, der ikke anvendes længere.

Det kan også være jeres strategi siger, at I helt skal forlade Domino og finde løsninger på andre platforme.

Uanset så kan I sammen med os få konsolideret jeres Lotus Notes, uden at jeres forretning går i stå – også selvom I anvender Notes forretningskritisk.

Få overblikket før I planlægger konsolideringen af Lotus Notes

Uanset hvor I befinder jer i overvejelserne om konsolidering af Notes, så kan vi give jer overblik over opgaven og udarbejde det nødvendige grundlag til at vurdere og beslutte, hvordan I bedst konsoliderer Notes hos jer. Vores proces giver overblik, ro i maven, og en vej frem – og I kan vælge at løse opgaven med en større eller mindre grad af involvering fra vores side.

Vi har omsat mange års ekspertviden i et egenudviklet analyseværktøj, som installeres i jeres miljø og suger informationer til sig i et par uger og dernæst leverer en række nyttige information om applikationernes anvendelse og kompleksitet.

Migrering til andre platform

Vi har taget førertrøjen på, når det gælder metoder og værktøjer til migrering af applikationer fra Lotus Notes/Domino.

Med analyseværktøjet til migrering kan vi klassificere jeres Notes-applikationer i fire grupper: sletning, arkivering, web enabling eller konvertering, og dermed skabe det nødvendige overblik til at gennemføre migreringerne hurtigt og intelligent, gruppe for gruppe. Det bliver operationelt og overskueligt at migrere fra Notes, uanset opgavens omfang.

Lotus Notes/Domino Migreringsproces: Discover, analyze, execute, implement

Genbrug vores erfaringer og rutine og kom sikkert i mål

Udfasning af Notes er en opgave, I skal løse én gang. I har i sagens natur ingen tidligere erfaringer at trække på. Og I kommer ikke til at genbruge jeres erfaringer fremover, så hvorfor betale for at gøre jer jeres egne erfaringer undervejs i processen? Genbrug vores erfaringer og rutine og kom sikkert i mål

Hos os er udfasning af Notes en opgave, vi løser hele tiden. I bliver en del af en helstøbt og velafprøvet migreringsproces bygget på erfaring og rutine. Vi bidrager med værktøjer, metoder og ressourcer efter jeres ønsker og behov, tager ansvar og følger opgaven til dørs. I sparer tid, kroner og medarbejdere – og jeres migreringsprojekt kommer sikkert i mål.

I fællesskab sikrer vi, at forretningskritisk funktionalitet bliver flyttet fra Lotus Notes til andre løsninger i jeres it-portefølje, inden for rammerne af jeres overordnede it-strategi. Og vi sørger naturligvis for at rydde op og lukke ned for Notes uden at efterlade løse ender og potentielle hovsa-oplevelser.

Referencer

2020-04-15T07:10:30+01:00

Grundfos

I 2014 traf Grundfos et strategisk valg om at begive sig ud på en længere rejse fra tusindvis af Notes-applikationer til et setup baseret på standardiserede cloudløsninger, primært Office 365 og SAP. Målet er at skabe større sammenhæng og bedre integration. Læs mere.

2020-04-15T07:10:22+01:00

Grundfos

Siden 2015 har Grundfos været i gang med at masse-migrere 93 Domino-servere med rundt regnet 16.000 Notes-databaser. Migreringen baserer sig på fælles karakteristika i applikationsporteføljen og er en lang, strategisk rejse, som kræver, at de tager en bid af gangen. Læs mere.

Kontakt

Anette Irene Algreen
Administrerende direktør 

Mail anette.algreen@improvento.com
Telefon +45 4097 3811

Kontakt

Anette Irene Algreen
Lotus Notes/Domino. Anette Irene Algreen, Adm. Direktør