Om os 2017-09-15T15:02:15+01:00

Om Improvento

Improvento A/S udvikler effektive løsninger med fokus på kvalitetsstyring, kompetencestyring og er eksperter i migrering fra Lotus Notes til Office 365. Alle vores løsninger er cloudbaserede, og leveres som services på både web-klienter og mobile app’s.

Vores kvalitetsstyringssystem er udviklet i tæt samarbejde med kvalificeret sundhedspersonale, og samler dokumenter, processer, procedurer, checklister og formularer ét sted. Alle data er samtidig lettilgængelige via vores app.

Vi har i mere end 10 år også udviklet løsninger til kompetencestyring og efteruddannelsesplanlægning. Løsningen giver et komplet overblik over de samlede kompetencer i organisationen, og illustrerer samtidig hvor der kan sættes ind i form af efteruddannelse.

Udover ovenstående løsninger tilbyder vi også at hjælpe jer med udfasning af Lotus Notes. Vi giver jer det nødvendige overblik over opgaven, og gør migreringsprocessen overskuelig. Vi har de helt rette værktøjer til migrering af applikationer fra Lotus Notes, og sikrer at lukke helt ned for Lotus Notes uden at efterlade løse ender.