Job hos os 2019-02-19T13:04:57+01:00

Improvento har altid brug for nye medarbejdere!

Har du mod på nye udfordringer, så tag kontakt.

Improventos Løsninger

Vi laver effektive løsninger med fokus på kvalitetsstyring og -forbedring samt kompetencestyring og –forbedring.

Alle vores løsninger er cloudbaserede og leveres som services på både web-klienter og mobile app’s. Ud over cloud applikationerne indeholder den færdige leverance også metoder og indhold.

Improvento leverer fleksible pakkeløsninger, der hurtigt skaber værdi for vores kunder.

Teknologier

Vi arbejder med de nyeste teknologier i vores cloudløsninger, og trækker samtidig på mange års erfaring om gode og solide basisteknologier. Vi arbejder både på Microsoft SharePoint / O365 / Azure løsninger samtidig med at vi er førende på IBM Notes/Domino teknologier. Vores løsninger anvender web-frontend baseret på Ext JS, JavaScript og lignende webteknologier. Backend er bl.a. Java baseret og baserer sig bl.a. på SQL databaser i bunden. På mobile enheder, leverer vi på de tre væsentlige platforme, IOS, Android og Windows.

Bliv vores nye kollega

For os er det samspillet mellem det enkelte menneske og helheden, der tæller. Vi hylder mangfoldigheden og ser styrker i forskelligheden, når fokus er på helheden. Gennem humor og glæde skabes gode resultater. Engagement og hjælpsomhed gælder begge veje mellem kolleger, såvel som i forholdet til vores kunder. Netop fordi vi arbejder med nyt, tror vi på det lange, seje træk, også i forholdet til vores kunder. Vi ønsker langvarige relationer baseret på gensidig ansvar, tillid og kompetence.

Lidt om dig

  • Du er alsidig og elsker at have flere bolde i luften.
  • Du er nysgerrig og prøver gerne nyt og nye veje.
  • Du tager ansvar, også proaktivt. Bedre at gøre noget end at vente på andres initiativ.
  • Du har humor og bruger din positive side til at skabe glæde og resultater.
  • Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, struktureret og serviceorienteret.
  • Du er en teamplayer, der stræber efter at blive dygtigere og lære nyt, og du ser det som en naturlig del af hverdagen, at dele din viden med kolleger og kunder.
  • Du er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale.

Vil du vide mere?

Ønsker du yderligere information om jobmuligheder hos os, er du velkommen til at skrive til os fra kontaktsiden, eller sende din ansøgning til info@improvento.com.