Medarbejdere

//Medarbejdere
Medarbejdere 2017-11-21T10:34:45+00:00

Jan Brinck

Administrerende direktør

Jan er drivkraften bag Improvento, en moderne softwarevirksomhed fokuseret på forbedring. “Jeg er drevet af nysgerrighed. Hvis tingene ikke virker, laver vi dem om. Vi hjælper ikke kun med effektivitet og compliance, men også med forbedring. Det er den afgørende værdi for kunden.” Jan er involveret i samtlige dele af Improvento, men bruger den meste tid på kundekontakt. I sin fritid er chefen til holdsport, herunder en slagkraftig tennis-double.

Anette Irene Algreen

Direktør

Et godt partnerskab med kunderne er Anettes drivkraft. ”Improvento kan lave en implementering til en smuk oplevelse. Vi kan håndtere opgaverne i hele deres livscyklus – med analyse, design, udvikling, implementering og support. Vi evner at arbejde agilt og kan effektivt levere rette værdi til vores kunder – til aftalt tid.” Hun er oprindelig uddannet officer i hæren, men valgte IT vejen, hvor hun på ledelsesniveau har arbejdet med de fleste dele af IT i større virksomheder som Arla Foods, Vestas og Systematic. I fritiden prioriterer Anette familien, lagkagebagning og legobygning, hvor hun er et aktivt medlem af Legos fanklub “Byggepladen”.

Niels Vestergaard

Business Solution Manager

Først blev Niels it-programmør, siden cand.phil i kommunikation. I dag sidder han i Improventos ledergruppe og er løsningsansvarlig for Kvalitet- og Dokumentstyring, hvor de største kunder er Region Midtjylland og Region Hovedstaden. “Vi taler ikke kun med kunderne om driften af systemerne lige nu, men også om hvad fremtiden byder på af muligheder og udfordringer, for eksempel behandling på patientens præmisser.” I fritiden får Niels pulsen op gennem løbeture eller ved at følge legendariske “The Reds” fra Liverpool FC.

Lotte Boye Jakobsen

Regnskabschef

Når Lotte siger, hun elsker tal, er det ikke nogen overdrivelse. Hun startede allerede som 13-årig med revisorarbejde, og i dag styrer den uddannede revisorassistent tallene hos Improvento. Fra løn over månedsregnskaber til budgetter. “Det er et sjovt sted at arbejde, fordi forretningen hele tiden udvikler sig. Og fordi der en god ånd i huset. Vi hjælper hinanden.” Lotte har også mange brikker at flytte med uden for arbejdet, når hun giver sig med hobbyen puslespil.

Bent Abildskov Nielsen

Seniorkonsulent

Bent arbejder især med udvikling og support af Improvento DMS (Dokument- og kvalitetsstyring), hvor han er en fast bestanddel i samtlige faser fra analyse til implementering. Det gælder for Bents to største kunder, Region Hovedstaden og Region Midtjylland. “Der kommer hele tiden nye ting og funktioner, som skal udvikles og implementeres. For eksempel kan kunden have nogle specifikke ønsker, og vi laver en skræddersyet løsning.” I sin fritid er Bent en ivrig løber samt fan af “Den Gule Fare,” også kendt som Horsens AC.

Henning Løvstad

Project Manager og seniorkonsulent

Henning er manden for specialløsninger fra Improvento. Uanset om det er en mobilapp, web-applikation eller en ny brugerflade, er Henning med hele vejen fra design og specifikation til implementering ud til brugerne. Netop brugervinklen er en af Hennings kæpheste. “Jeg går meget op i kvalitet. Brugergrænsefladen skal være letforståelig og intuitiv.” Uden for arbejdslivet er Henning til eventyr og bølgegang. Han rejser, står på ski, windsurfer, dykker og har endog krydset Atlanten i en sejlbåd.

Henrik Ærø

Seniorkonsulent

Henrik sidder dagligt med systemer inden for kvalitetsområdet, Improvento DMS (Dokument- og kvalitetsstyring) og Improvento Qreg (Formular- og registreringssystem). “Jeg har været med til at lave de første versioner og kender derfor løsningerne rigtig godt.” Kunderne har direkte adgang til Henrik, der leverer support til konkrete opgaver og hjælper med nye ideer. Henrik deler sin fritid mellem sine to sportsinteresser, golf og AGF, ikke nødvendigvis i den rækkefølge.

Jens Krogh

Seniorkonsulent

Jens er hacker, men af den gode slags. Som “Certified Ethical Hacker” har han øje for alt sikkerhed og tester løbende vores systemer for konstant at være på højde med situationen. “Vores systemer bliver stadig vigtigere for kunden, og det er afgørende, at sikkerheden følger med.” Den nødvendige paranoia afholder dog ikke Jens fra at supportere små som store kunder med alt udi software og installationer. Også uden for arbejdet beskæftiger Jens sig med teknologi i form af geocaching, hvor gemte objekter findes ved hjælp af GPS.

Jon Eriksen

Senior Project Manager

Jon arbejder med kvalitetsstyring og udvikling, mestendels i form af Improvento DMS (Dokument- og kvalitetsstyring.) “Vi er i løbende i dialog med vores kunder om nye løsninger. For eksempel tilpassede og dermed effektive søgefunktioner til de mange dokumenter.” Et af Jons andre specialer er undervisning hos kunderne for at sikre den bedst mulige implementering. Uden for arbejdet holdes formen ved lige gennem løb og cykling.

Jon Stahlfest

Seniorkonsulent

Jon er rådgiver og udvikler inden for løsninger til kvalitetsstyring og dokumenthåndtering. Et af hans vigtigste indsatsområder er Improventos HRM & Talent, til effektiv administration af medarbejdere og kompetencer. “Vores løsning tager sig af registrering og dokumentation af for eksempel MUS og kurser, men også udviklingsdelen hvor kunden skal kende og dyrke de rette kompetencer i organisationen.” Han er desuden en værdsat kender af Lotus Notes med rundt regnet 20 års erfaring. I fritiden er Jon ivrig dykker og har udforsket dybder i både ind- og udland.

Lars Grundahl

Infrastruktur-specialist

Lars er trådt i sin fars fodspor, på en måde. Grundahl senior var maskinmester, og i dag udfylder Lars den funktion på et højt teknologisk niveau i Improvento med drift, implementering og konfiguration af servere, primært til Back Office, Domino og relaterede løsninger. “Jeg er ham, der drejer på knapperne, så kunderne får den bedst mulige oplevelse med vores løsninger.” Den uddannede stærkstrømsingeniør er også skarp i fritiden med en mangeårige interesse for fotografering.

Tommy Brian Hansen

Seniorkonsulent

Tommy er Improventos ultimative altmuligmand. Han leverer support på alle niveauer både for kunder og internt. Tommy kender Improventos HRM & Talent ud og ind, efter han har drevet supporten samt beskrevet og testet systemets nye funktioner i over 10 år. “Arbejdet handler mere om samarbejde end IT. Jeg holder tit workshops hos kunderne, hvor de bliver opdateret med det sidste nye, og vi drøfter den videre udvikling.” Tommy har tidligere spillet tennis på konkurrenceplan og svinger fortsat ketsjeren, når han ikke følger Vejle Boldklubs bestræbelser.

Dennis Vad Lauridsen

Bestyrelsesformand

Dennis er en anerkendt erhvervsmand. Efter en succesrig karriere hos den børsnoterede virksomhed Sanistål A/S, sluttende som direktør for en milliardomsætning, er Dennis i dag professionelt bestyrelsesmedlem. Blandt hans mange poster er Partner i KD Kapital, CEO for DVL Invest og bestyrelsesformand for H2O Sportswear A/S, Welfare Danmark samt ikke mindst Improvento A/S. “Jeg ser et stort udviklingspotentiale for Improvento. De har den helt rigtige ekspertise til et marked, som bliver stadig mere centralt for mange organisationer, nemlig kvalitet og forbedring i håndtering af viden.” Uden for bestyrelseslokalerne er Dennis til verdens hurtigste spil, bordtennis, som han tidligere har dyrket på eliteniveau.

Klavs Vejlang

Bestyrelsesmedlem

Klavs er særdeles erfaren i ledelse af særligt teknologivirksomheder. I mere end 20 år har han haft lederansvar på øverste niveau, senest (indtil 2016) ved den internationale softwarekoncern Volaris Group, herunder som adm. direktør i Europa og England med +300 medarbejdere. I dag er Klavs investor og partner ved Executive Capital, og herudover supporterer Klavs på bestyrelsesniveau ambitiøse teknologivirksomheder med ledelse, salgsstruktur og finansielt overblik, og han har i den forbindelse gennemført et omfattende bestyrelsesprogram ved CBS. På den private side prioriterer Klavs familie og træning, men finder også tid til at følge hjertebarnet Vejle Boldklub.

Anna-Grethe Arland

Blæksprutte og 'husmor'

Anna-Grethe, også kaldet AG, er vores husmor hos Improvento. Man skulle tro, at hun havde en kandidat i rengøring, da hun aldrig overser en nullermand. AG sørger for frokost, og er gavmild med at sætte snacks frem til os om eftermiddagen. I fritiden hjælper AG til i den lokale bowlingklub, hvor hun nyder at se sin mand og to børn spille. Derudover lytter hun ofte til lydbøger, hvor kærlighedsromaner som Danielle Steel er et hit.

Kim Pham Nguyen

Studenterprogrammør

Kim er studenterprogrammør hos Improvento. Han udvikler Apps, og arbejder med user experience i forbindelse med telemedicinske projekter. Kim har tidligere udviklet Apps til projekter på Aarhus Universitets Hospital, og har derfor også kendskab til projektstyring og kommunikation i regionerne. Kim har en bachelor i sundhedsteknologi, og er nu i gang med at læse en kandidat i biomedicinsk teknologi. Når han ikke studerer eller arbejder hos Improvento, tager han gerne et spil badminton.

Laura Gerlev Hansen

Studentermedhjælper

Laura studerer ITKO (IT, Kommunikation og Organisation) ved Aarhus Universitet og er studentermedhjælper ved Improvento. ”Hos Improvento får jeg mulighed for, at omsætte min teoretiske viden fra undervisningen til praktisk erfaring. De konkrete og praktiske opgaver jeg løser hos Improvento, bidrager til min værktøjskasse, så jeg lærer endnu mere. Selvom jeg elsker at studere, er det også spændende at være en del af en virksomhed og se, hvordan arbejdslivet er på et kontor”. Når Laura ikke studerer eller arbejder, går hun i fitness, bruger tid med vennerne og madklubben, eller spiller brætspil med vennerne på kollegiet.

Line Høvring Nielsen

Studentermedhjælper

Line studerer International Handel og Markedsføring, og er studentermedhjælper hos Improvento. ”Digital markedsføring er en af mine store interesser, og en af de spændende udfordringer jeg arbejder med hos Improvento. Jeg kan godt lide markedsføring fordi opgaver kan løses på mange forskellige måder, og det giver mig mulighed for at tænke kreativt”. Når Line ikke arbejder med sociale medier, serverer hun drinks i skolens studiebar, hvor hun arbejder som bartender. I fritiden slapper hun af med yndlingsserien på skærmen, eller med en god krimi i hånden.