Håndtér afregninger enkelt og effektivt

Det behøver ikke være besværligt at registrere og håndtere afregninger for travle politikere.

Med webløsningen Politikerafregning kan I nemlig gøre det simpelt både for politikerne og administrationen og samtidig effektivisere håndtering af afregninger og bilag.

Med få klik kan politikeren nemt registrere alle udgifter, diæter, kørsel og tabt arbejdsfortjeneste samt uploade bilag som billeder – både på PC og tablet. På den måde er alle relevante oplysninger samlet i én enkelt afregning, som gør det let for administrationen og ledelsen at godkende og få overblik over de aktuelle medarbejderudgifter.

Det er slut med uoverskuelige og tidskrævende stakke af bilag og formularer. Politikerafregning sørger for at administrationen altid har en samlet oversigt over den enkelte politikers afregninger. Samtidig er løsningen med til at sikre, at f.eks. 60-dagesreglen overholdes, og at de enkelte afregninger hurtigt kan ekspederes korrekt og effektivt.

Politikerafregning er udviklet i tæt samarbejde mellem Improvento og Regionerne, for at sikre, at den lever op til lovmæssige og praktiske behov, der er nødvendige for regionsråds- og byrådsmedlemmer. I dag bliver Politikerafregning brugt af alle regionerne i Danmark samt Viborg Kommune.

Kontakt Anette for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer.

Anette Irene Algren
Administrerende Direktør

anette.algreen@improvento.com

+45 4097 3811

Anette Irene Algreen, Administrerende Direktør Improvento A/S