Private virksomheder – kvalitetsstyring og kompetenceudvikling

/Private virksomheder – kvalitetsstyring og kompetenceudvikling
Private virksomheder – kvalitetsstyring og kompetenceudvikling 2017-06-19T13:17:05+00:00

Vi yder en fokuseret indsats hos private virksomheder

Hos Improvento har vi specialiseret os inden for nogle få kerneområder. Vi ønsker at være blandt de absolut bedste til det, vi gør. På den måde kan vi skabe mest mulig værdi for vores kunder i private virksomheder.

Kvalitetsstyring er en investering i jeres forretning

God kvalitet koster ikke ekstra. Men det gør dårlig kvalitet – på omdømme og bundlinje. Flere og flere virksomheder erkender, at kvalitetsdokumentation, registreringer og certifikater er noget, der understøtter en forbedringskultur til gavn for hele virksomheden og dens interessenter. I kan arbejde aktivt og struktureret med virksomhedens kvalitet med vores løsning til kvalitetsstyring.

Strategisk kompetenceledelse og kompetenceudvikling

Med vores kompetenceløsning kan I på en omkostningseffektiv måde afdække jeres kompetencekapacitet og arbejde strategisk og målrettet med udvikling af jeres medarbejderes kompetencer. I sikrer, at alle medarbejdere arbejder og udvikler sig ud fra de samme overordnede værdier og målsætninger, og at I kan arbejde systematisk med efteruddannelse og videreuddannelse baseret på faktiske data.

Udfasning af Lotus Notes uden bump på vejen

Står I overfor at skulle udfase Notes? Uanset hvor I befinder jer i overvejelserne om udfasning af Notes, så kan vi give jer overblik over opgaven og udarbejde det nødvendige grundlag til at vurdere og beslutte, hvordan I bedst udfaser Notes hos jer. Vores migreringsproces giver overblik, ro i maven, og en vej frem – og I kan vælge at løse opgaven med en større eller mindre grad af involvering fra vores side.

Embrace Office 365 og SharePoint

Med Office 365 og SharePoint får I adgang til den mest innovative og komplette platform for samarbejde, der findes. Hos Improvento er vi eksperter i at konfigurere SharePoint. Intet mindre. Og det gælder både brugerfladen og den underliggende infrastruktur, som vi har indgående kendskab til. Vi kan kort sagt tilpasse platformen til jeres behov og sikre adoption hos brugerne.

It-løsninger til private virksomheder skaber mere forretning for færre penge

Vi tror på, at der er sund fornuft og god økonomi i at fokusere på det, man er bedst til. I er de bedste til jeres forretning. Vi er også de bedste til vores forretning. Vi udvikler it-løsninger og HR-løsninger af høj faglighed, som vi tilbyder jer på økonomisk fordelagtige vilkår gennem vores fleksible servicekoncepter, hvor vi passer og plejer jeres it-løsninger. Så kan I fokusere på at passe og pleje jeres forretning.

Referencer

2017-05-04T08:54:08+00:00

Grundfos

I 2014 traf Grundfos et strategisk valg om at begive sig ud på en længere rejse fra tusindvis af Notes-applikationer til et setup baseret på standardiserede cloudløsninger, primært Office 365 og SAP. Målet er at skabe større sammenhæng og bedre integration.

2017-05-04T08:54:22+00:00

Grundfos

Siden 2015 har Grundfos været i gang med at masse-migrere 93 Domino-servere med rundt regnet 16.000 Notes-databaser. Migreringen baserer sig på fælles karakteristika i applikationsporteføljen og er en lang, strategisk rejse, som kræver, at de tager en bid af gangen.

Kontakt

Henning Løvstad

Project Manager & Seniorkonsulent

Mail henning.lovstad​@improvento.com
Telefon +45 2510 2319

Kontakt

Henning Løvstad