Implementering

Med vores hjælp kommer du godt i mål med din digitale kvalitetsstyring. Vores model for implementering tilpasses dine behov, så der sikres et match mellem løsning og organisation.

Fri for installation

Du har adgang til Quality Suite via din browser. Det kræver derfor ingen installation, men blot en internetforbindelse, og så er løsningen klar til brug.

Brugerstyring uden manuelt arbejde

Vi kan integrere med udvalgte brugerdatabaser, så du sparer ressourcer på manuel oprettelse og vedligehold af brugere i Quality Suite. Desuden kan vi i samarbejde lave tilpassede integrationsløsninger.

Udvikling

Vores løsning skal understøtte din organisation bedst muligt. Derfor udvikles ny funktionalitet i tæt samarbejde med dig, så løsningen er tilpasset dine behov.

Sprogstyring

Rækker din organisation ud over Danmarks grænser, implementerer vi sprogstyring, så dine medarbejdere frit kan skifte brugergrænsefladens sprog. Som standard tilbyder vi dansk, engelsk og norsk.

Uddannelse

Vi har stor erfaring i at afvikle workshops, hvor I selv får lov til at prøve kræfter med løsningen. Har du andre ønsker, skræddersyr vi til hver en tid uddannelsen efter dine behov.

Designtilpasning

Har I behov for, at Quality Suite afspejler jeres visuelle identitet, skræddersyr vi brugergrænsefladen, så logo, farver og skrifttype skaber genkendelighed i din organisation.

Kontakt Jon for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer.

Jon Eriksen
Senior Project Manager

jon.eriksen@improvento.com

+45 2510 2301

Jon Eriksen, Quality Suite Senior Project Manager
Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere Quality Suite på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række minimumskriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Referencer