Registrering

Med Quality Suites registreringsmodul kan du blandt andet registrere afvigelser, forbedringsforslag, audits, reklamationer og udstyr, så du fortsat kan kvalitetssikre dit arbejde.

De mange standardformularer kan tilpasses til din virksomheds behov. Er der en formular du mangler, kan du selv oprette og designe en, som passer præcist til det, du har brug for i det daglige kvalitetsarbejde. Quality Suite understøtter derfor alle registreringer, som din virksomhed har brug for.

Afvigelser og opfølgning

Afvigelsesregistrering

Med registreringsmodulet kan du kvalitetssikre fremtiden, ved at registrere afvigelser i Quality Suite og på den måde undgå at gentage de samme fejl. Vores løsning sikrer, at afvigelser bliver dokumenteret, udbedret, godkendt og evalueret. Du kan også nemt henvise til relaterede procedurer.

Forbedringsforslag

For at sikre kontinuerlig optimering af produkter og processer, tilbyder vi håndtering af de forbedringsforslag, som jeres medarbejdere noterer, når der for eksempel sker en afvigelse. På den måde bliver alle forslag registreret og vurderet. Løsningens indbyggede arbejdsgange giver dig et godt overblik over arbejdet med forslagene.

Risikostyring

Ved effektiv risikostyring reducerer du de forretningsmæssige risici. I registreringsmodulet kan du skabe overblik over hvilke risici, I kan løbe ind i jeres virksomhed, og hvor sandsynligt det er, at de forekommer. Samtidigt kan du få overblik over, hvordan risici kan forebygges eller hvordan de skal håndteres, hvis uheldet er ude.

Risiko Registreringsprocess Quality Suite Registrering

Audits, reklamationer og udstyr

Interne audits

Afholder din organisation interne audits, kan I opsamle dokumentation for forløbet fra oprettelse over observationer til håndtering og opfølgning. Med en veldokumenteret kontrolproces kan du sikre, at dine arbejdsgange er, som de skal være.

Kunde- og leverandørreklamation

Med digital styring af reklamationer sørger Quality Suite for, at alt bliver håndteret effektivt. Det gælder, uanset om du ønsker at klage over mangelfulde varer, og derved sikre kvaliteten af dine materialer, eller du har brug for at holde styr på kundeklager for at yde den mest optimale service.

Udstyr

Med Quality Suites registreringsmodul kan du samle alle informationer om dit udstyr. Du kan linke til relevante procedurer, så de er lette at finde, og vedhæfte manualer og garantibeviser m.m. Når det er tid til kalibrering eller lovpligtigt eftersyn, kan du desuden få påmindelser.

Brugerdefinerede formularer

Udover vores mange standardformularer, giver Quality Suite dig uanede muligheder for at customize formularer til lige det, din virksomhed har brug for at registrere, både nu og i fremtiden. Det kan for eksempel være:

Arbejdspladsvurdering

Er det tid til en arbejdspladsvurdering, kan du i Quality Suite designe et skema, udsende det til dine medarbejdere og få svarene præsenteret visuelt. Til eventuelle problemer kan du følge op med handlingsplaner og kvittere for udførelse.

Projektstyring

Ønsker du overblik over dine projekter, kan du let oprette en projektskabelon og på den måde sikre, at projekter oprettes og løbende dokumenteres med alle de oplysninger, der er vigtige for din styring.

Kontakt Jon for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer.

Jon Eriksen
Senior Project Manager

jon.eriksen@improvento.com

+45 2510 2301

Jon Eriksen, Quality Suite Senior Project Manager
Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere Quality Suite på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række minimumskriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Referencer