Statistik

Med Quality Suites statistikmodul kan du skabe overblik i en fart. Du kan filtrere den information, du har behov for, og på den måde nemmere orientere dig i dine data og analysere på dem.

Oplysningerne kan du samle i en rapport og data kan også vises grafisk, så det bliver endnu nemmere at danne overblik over vigtige nøgletal.

Filtrering på informationer

I vores dokumentstyringsmodul bestemmer du selv, hvilke data du vil analysere, og med filtrering kan du vælge, hvad du ønsker vist – det kan være alt fra nøgletal til vigtige KPI’er. Du kan gemme dine foretrukne visninger, så du ikke behøver at starte forfra hver gang.

Grafisk oversigt

Du har mulighed for at se dine registreringer og andre data i en grafisk oversigt. Du vælger selv, hvilke data du ønsker vist og hvordan – for eksempel søjle- eller lagkagediagrammer.
Det giver dig hurtigt et overblik over forbedringsmuligheder, så du kan iværksætte tiltag.

Rapporter til beslutningsstøtte

Ønsker du at træffe beslutninger på andet end blot mavefornemmelse, kan du generere en rapport med diagrammer over dine registreringer og øvrige data. Du kan tilføje forklaringer til hvert diagram, og på den måde gøre dine data letforståelige.

Logning

Vi logger al tilgang til information. Det gør os i stand til at levere løbende statistik på, hvem der tilgår hvilke informationer, hvordan og hvornår, så du har mulighed for at opspore forbedringspotentialer.

Kontakt Jon for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer.

Jon Eriksen
Senior Project Manager

jon.eriksen@improvento.com

+45 2510 2301

Jon Eriksen, Quality Suite Senior Project Manager
Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere Quality Suite på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række minimumskriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Referencer