Drift og vedligehold

Det er essentielt at dit kvalitetsstyringssystem er stabilt og sikkert.

Netop derfor passer vores løsning for det meste sig selv. Skulle du have spørgsmål eller opleve udfordringer i den daglige drift, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Her på siden kan du læse mere om hvordan vi vedligeholder Quality Suite, hvordan vi opbevarer dine data og hvordan du kan få support fra os.

Fuld oppetid

I globale virksomheder og mange servicefunktioner arbejdes der døgnet rundt. Derfor afvikles Quality Suite på servere i et dubleret datacenter. Det betyder høj fleksibilitet og driftsikkerhed, så alle informationer er tilgængelig 24/7/365.

Hurtige svartider

Med høj performance og optimering besvarer Quality Suite forespørgsler på minimal tid, så du hurtigt får dine informationer frem på skærmen.

Sikker backup-løsning

Vi har en sikker backup-løsning, der sørger for, at alt er sikret, så vi kan genskabe data, hvis de originale data bliver slettet eller går tabt. For dig betyder det, at arbejdet kan fortsætte, som det plejer uden afbrydelser.

Driftsupport

Vi har en servicetelefon, der er bemandet døgnet rundt, så vi lynhurtigt kan reagere på et eventuelt problem.

Change management

For at sikre fuld sporbarhed og høj produktkvalitet håndterer og dokumenterer vi alle ændringer til Quality Suite efter en standardiseret procedure. Ændringerne frigives i versionsstyrede releases efter aftale med kunden.

Datasikkerhed

Improventos adgang til data er er kontrolleret af fortrolighedserklæringer og databehandleraftaler, ligesom det kun er trænede og godkendte personer, der har adgang til virtuelle såvel som fysiske servere.

Kontakt Jon for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer.

Jon Eriksen
Senior Project Manager

jon.eriksen@improvento.com

+45 2510 2301

Jon Eriksen, Quality Suite Senior Project Manager
Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere Quality Suite på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række minimumskriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Referencer