Brenntag 2018-06-04T14:23:09+00:00

Project Description

Vejen fra Notes til Office 365 på sikker grund

”Når man har truffet beslutningen om at migrere sit mailsystem fra Notes/Domino til Office365, kan det gøres på flere måder. Både rent teknisk, men også bruger- og forretningsmæssigt.

For Brenntag Nordic er det vigtigt, at brugerne får så god og ”smertefri” en oplevelse som muligt, og at de føler sig godt supporteret og forberedt, fortæller Jacob Lindberg, it-chef i Brenntag Nordic.

Derfor har vi udarbejdet en migrationsplan sammen med Improvento, der både tager sig af den rent tekniske migrering og indeholder en aftale om, at Improvento assisterer i brugernes transformation fra en velkendt og tryg mailplatform til en ny platform, der åbner for nye muligheder.

Vi har planlagt nogle mindre sprint, hvor enkelte afdelinger migreres rent teknisk, samtidig med at de deltager på et lille introkursus til den nye platform. Når introduktionen er færdig, kommer medarbejderne tilbage til deres pc med den nye platform og skal straks i gang med at anvende det nytillærte.

Vi har suppleret introduktionskurset med en slags ”walk-about-support”, hvor Improventos konsulenter er tilgængelige enten fysisk eller på en hyper-care telefon/Lync support linje, så brugerne straks får svar og kan komme videre.

Denne metode sikrer, at vi I it-afdelingen kan fortsætte med vores daglige opgaver, samtidig med at vi gennemfører migrationen hurtigt og effektivt,” slutter Jacob Lindberg.

Kontakt

Henning Løvstad
Project Manager & Seniorkonsulent

Mail henning.lovstad​@improvento.com
Telefon +45 2510 2319

Kontakt

Henning Løvstad