Project Description

Kvalitetsløsningen VIP

Udfordring

Med 38.000 medarbejdere er Region Hovedstaden en af Danmarks største arbejdspladser. Til dagligt har de ansvaret for behandlingen af regionens 1,6 millioner borgere. For at opretholde en høj standard, havde de brug for et system, der kunne håndtere alle deres procedurer, guidelines og instruktioner. Løsningen skulle samtidig gøre processen omkring gennemgang og godkendelse af dokumenter væsentlig lettere.

Løsning

Løsningen fra Improvento blev en webbaseret DMS-løsning som Software as a Service (SaaS), der fik kaldenavnet VIP. Som en del af projektet varetog Improvento projektledelsen samt den efterfølgende konfiguration, integration og migrering af data. Derudover stod Improvento også for uddannelse af en række nøglemedarbejdere. så de dermed var godt klædt på til at komme i gang med udnytte deres nye system.

Resultat

I dag bruges VIP i hele regionen og på alle hospitaler. Improvento og Region Hovedstaden arbejder løbende på at opgradere systemet, opdatere til nye versioner samt sikre en fortløbende forbedring af løsningen. I dag er VIP fuldt ud integreret i det daglige arbejde hos medarbejderne lige fra Onkologisk afdeling til Centralkøkkenet. Generelt er VIP2GO, deres mobile version, en særlig stor hjælp. Alle hospitaler er desuden certificeret i forhold til den danske kvalitetsmodel.

”Med en DMS-løsning fra Improvento har vi fået en platform, der samler hele Region Hovedstaden.”

Dorte Lerche, Systemansvarlig, Region Hovedstaden

Kontakt

Jon Eriksen
Senior Project Manager

Mail jon.eriksen@improvento.com
Telefon +45 2510 2301

Kontakt

Jon Eriksen