Softwareudvikler med fokus på backend udvikling – meget gerne med minimum 5 års erfaring

Er du passioneret for at udvikle og levere værdifulde softwareløsninger, der er med til at forbedre hverdagen for vores kunder i bl.a. sundhedssektoren og fødevareproduktion?

Vil du gerne være en del af et effektivt team? Er et godt arbejdsmiljø vigtigt for dig? Så skynd dig at søge jobbet hos Improvento.

Du bliver en vigtig brik i vores innovation

I Improvento tror vi på, at software kan være med til at skabe en bedre tilværelse og et bedre samfund for alle. Det kræver, at vi tager udgangspunkt i kundens hverdag og behov, så vi kan bygge løsninger, der bidrager til en sjovere og mere effektiv arbejdsdag for brugerne. Vi hjælper hinanden i at nå målene, og du får den nødvendige introduktion og oplæring, så du hurtigt kan føle dig hjemme ved Improvento.

Du skal søge jobbet, hvis du

  • Vil være en vigtig del af udviklingsteamet og være i tæt samarbejde med både interne og eksterne udviklere og UX designere, product ownere og testmanagere
  • Gerne vil udvikle dig og have et stort ansvar
  • Være med til at sikre Improvento som en spændende og effektiv arbejdsplads

Faglighed og udvikling i verdensklasse

Du får ansvar, indflydelse, frihed og mulighed for at udvikle dig sammen med engagerede kollegaer. Du er selv med til at bestemme, hvor dit potentiale bringer dig hen i Improvento. Det kunne på sigt være specialistrollen eller projektledelsesvejen, der bliver spændende for dig. Alle døre står åbne, og vi vil arbejde hårdt for at sikre, at du har muligheden for at udvikle dig.

Du vil blive en del af en spændende virksomhed med fokus på kunder og leverancer i topklasse. Vi tør udfordre og udvikle os selv og hinanden, og vi videndeler om vores processer og har hele tiden blik for, hvordan vi kan udvikle smartere. Samarbejdet i teamet bygger på gensidig tillid og en passion for at lave de stærkeste løsninger til kunderne.

Du har ambitioner for både softwaren og din udvikling

Du har en teoretisk baggrund som softwareingeniør, datamatiker eller lignende. Du har arbejdet med softwareudvikling i nogle år og brænder for at bruge og udvikle dine evner.

Det vil være en fordel, hvis du er skarp i nogle af følgende teknologier:

  • .NET (C#)
  • KeyCloak
  • MongoDB
  • Angular

Som person er du god til at samarbejde, og du bidrager positivt til både det sociale og det professionelle. Du er ambitiøs og har lyst og evne til kontinuerligt at forbedre og udvikle dig selv til at blive en selvkørende teamplayer. Du arbejder systematisk og har altid fokus på detaljen. Det er kvaliteten af dit arbejde, der driver dig, og du sætter en ære i at forstå komplekse løsninger og kundens udfordringer.

En fokuseret virksomhed

Med stærke, digitale løsninger til både den private og offentlige sektor er vores fokus at gøre verden til et bedre sted at være. Improvento har stor fokus på kunderne og længerevarende partnerskaber med dem. Vi arbejder efter principper fra Design Thinking, og er vi ofte på feltstudier og laver design sprint for at sikre den rette innovation.

Informationssikkerhed er en væsentlig del af vores hverdag og leverancer.

Derudover er vi en meget social arbejdsplads, hvor vi ofte har sociale events.

Hvis du har spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 7020 5636 og spørge efter Anette Algreen. Vi behandler ansøgningerne løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt Anette for at høre mere.

Anette Irene Algren
Administrerende Direktør

anette.algreen@improvento.com

+45 4097 3811

Anette Irene Algreen, Administrerende Direktør Improvento A/S