Stemningsrapport fra HK Fag og Fremtid

//Stemningsrapport fra HK Fag og Fremtid

Stemningsrapport fra HK Fag og Fremtid

HK Kommunal og KL havde stillet skarpt på Fag og Fremtid på en 2 dages konference i Aarhus.

Improvento var inviteret med som udstiller på HK Kommunal Østjyllands stand, hvor vi i fællesskab havde sat fokus på kompetenceudvikling og videre/efteruddannelse.

Som indledning til konferencen betonede Bodil Otte, der er forbundsformand for HK Kommunal vigtigheden af, at vi ser på den teknologiske og digitale udvikling som en mulighed og ikke en trussel.

Ved indførelsen af etb (Elektronisk tekstbehandling for den yngre generation) gjorde vi den fejl at vi som fagforbund forsøgte at bekæmpe udviklingen.

Vi er nødt til at møde den teknologiske udvikling og digitaliseringen med nysgerrighed, interesse, mod og videbegærlighed. Vi skal følge udviklingen, blande os og konstant videre- og efteruddanne os, så vi hele tiden er klar til de nye opgaver, der opstår i en foranderlig verden.

Konferencens indhold var en afspejling af denne holdning, i det, der var ”fremtidsoplæg” og inspiration krydret med indlæg, hvor oplægsholdere fortalte om konkrete handlinger og resultater af digitaliseringen og den nye teknologi.

De 856 deltagere fik på den måde gennem hele konferencen inspiration og viden til at omfavne Faget og Fremtiden.

På konferencen deltog rigtig mange i HK Kommunal Østjylland og Improventos konkurrence.

På billedet ses de heldige vindere af et Wellness Mini-cruise sammen med HK Kommunal Østjyllands formand Hans Henrik Hansen og Improventos direktør Jan Brinck.

By | 2017-01-10T15:05:28+00:00 oktober 7th, 2016|Nyheder|0 Kommentarer